Recenze filmu: Poslední píseň (Last Song)

4. dubna 2013 v 7:00 |  Nezařazené
Název: Poslední píseň

For Ronnie ...

Žánr: Drama/Romantický
Režie: Julie Anne Robinson
Délka: 103 minut
Hrají: Miley Cyrus, Bobby Coleman, Greg Kinnear, Kelly Preston, Nick Searcy, Liam Hemsworth

Strušný děj: Život sedmnáctileté Veroniky 'Ronnie' Millerové je najednou vzhůru nohama, když se její rodiče rozvedou a její otec se odstěhuje z New Yorku do města Tybee Island ve státě Georgia. O tři roky později si se svými rodiči stále nerozumí a zlobí se na ně, zvláštně na svého otce, dokud se její matka nerozhodne, že by bylo v nejlepším zájmu všech zúčastněných, aby strávila léto v Tybee Island se svým otcem. Její otec je bývalý koncertní pianista a učitel a žije tichý život v pobřežním městě. Je plně ponořen do tvorby uměleckého díla, které se stane hlavní ozdobou místního kostela. Nezapomenutelný příběh o lásce v jejích nesčetných podobách - první láska, láska mezi rodiči a dětmi - který ukazuje, jak jen to román Nicholase Sparkse umí, mnoho způsobů, jak hluboce procítěné vztahy mohou naše srdce zlomit a zase je uzdravit.
Mé hodnocení: Už je to třetí film, který spadá do kategorie - drama/romantika. Opět nezklamal. Miley boduje. Stejně jako v Lol, tak i v Poslední písni excelovala, alespoň to je můj názor. Dost mě tento film překvapil. I když bych pár výhrad měla. Byl průhledný, ale nehorázně. Tím chci říct, že po půlce filmu jsem prakticky věděla, co se stane. (že Ivetko?) Navíc, po půl hodině by film mohl prakticky skončit, protože ,,love story" byla na světě, samozřejmě se něco muselo stát. I když poznáte, co se stane, přesto Vás to svým způsobem překvapí. Mrkněte. Věděli jste, že tento film vychází z románu Nicholase Sparkse? Ten napsal třeba Zápisník jedné lásky a jde to opravdu poznat. Will (Liam Hemsworth) na mě působí jako play-boy, který má každou holku, hold měla Ronnie (ne)štěstí.

něco jako trailer.


Stojí za to vidět.

a.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 IfynKa^^ IfynKa^^ | Web | 4. dubna 2013 v 10:27 | Reagovat

Jak si vzdycky neco napsala a ono se to zachvilku stalo :-D ty uz na nic necum kamo :-D :-* ma recenze na tento film je velice depresivni :-D ale muj nazor nikoho nezajima, tudiz jdu pochvalit tu tvou:-D moc pekna recenze :33

2 Anýý Anýý | E-mail | Web | 4. dubna 2013 v 13:29 | Reagovat

Ten film jsem viděla a je moc božíííí :D Tak jak lol :D JInak miley je skvělá herečka, miluji filmy s ní :D

3 Madeline▲ Madeline▲ | Web | 4. dubna 2013 v 14:06 | Reagovat

Viděla jsem ho je krásnej a boží recenze:)

4 Ann xP Ann xP | Web | 4. dubna 2013 v 15:47 | Reagovat

Fajn film! :)

5 ianey ianey | Web | 4. dubna 2013 v 16:28 | Reagovat

viděla jsem,nezklamal vůbec:)
Miley je prostě skvělá..
řvala sem jak malé děcko!:D:(

6 Šárka) Šárka) | Web | 4. dubna 2013 v 18:36 | Reagovat

uplně dokonalej film!!!♥

7 Elizabett Elizabett | Web | 4. dubna 2013 v 19:03 | Reagovat

viděla sem ten film, moc se mi líbí ;)

8 Denn Kamze Denn Kamze | Web | 5. dubna 2013 v 14:13 | Reagovat

Máš pěkný blog ;)

9 Klaudinka Klaudinka | Web | 5. dubna 2013 v 14:52 | Reagovat

Miluju ten film ♥ :';-))

10 Kami Kami | Web | 5. dubna 2013 v 16:28 | Reagovat

Tenhle film se u mě řadí mezi ty nejoblíbenější,viděla jsem ho díky bráchoj:D kterej se na to koukal se svou holkou,ale to je fuk,ten film je prostě dokonalej,já jsem na ty slaďáky teda :-D viděla jsem Poslední píseň už nejmín 100x :-) a vždy u něj skoro brečím.

11 Charlleen Charlleen | Web | 5. dubna 2013 v 16:43 | Reagovat

ten film miluju ♥ brečela sem u toho jak malá ^^

a můžu tě poprosit o hlas v této soutěži?? ^^
http://ian-somerhalder.blog.cz/1303/cbs-5-kolo-finale
jsem tam s Ianem :)
děkujiii moc a promin za reklamu :)

12 Martinka. Martinka. | Web | 5. dubna 2013 v 17:43 | Reagovat

Boží film. Od začátku do konce jsem prubulela:DD

13 Vikyna Vikyna | Web | 5. dubna 2013 v 18:21 | Reagovat

Ja ho miluju :)

14 Elle Elle | Web | 5. dubna 2013 v 18:22 | Reagovat

Brečela jsem u toho filmu,mám ho fakt ráda:)

15 Elle Elle | Web | 5. dubna 2013 v 18:50 | Reagovat

Jop je to moje fotka,a nechala jsem si jí ve středu nastřelit:D
To nastřelení nebolelo skoro vůbec,ale tak hodinu po tom to začlo bolet jak sviň no:D Ale včera už mě to přestalo bolet:)

16 Oli* Oli* | Web | 5. dubna 2013 v 19:14 | Reagovat

Videla som, je to krásny film a samozrejme aj smutný.

17 Ronnie. Ronnie. | Web | 5. dubna 2013 v 20:52 | Reagovat

Naprosto dokonalý film. Už jen proto, že Mileyina postava je moje jmenovnice:D
Strašně se pokaždý do toho děje zažeru a pak na konci brečím jak malé děcko. Taky bych se chtěla dokopat k přečtení knižní verze Last Song. Snad se k tomu dostanu.

18 Kath♥(Horalka) Kath♥(Horalka) | E-mail | Web | 5. dubna 2013 v 22:10 | Reagovat

Jojo, tenhle film jsem už taky párkrát viděla a je super! :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.